Jump to content
Sign in to follow this  
darksabersan

ArcGIS CityEngine 2015.2 on Windows 10

Recommended Posts

Hi guys,

 

Is there anyone of you who installed ArcGIS CityEngine 2015.2 on Windows 10?
When I launch the application, it crash.

I tried also with the version 2015.1 but I'm facing the same trouble.

 

darksabersan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is the report.wer extraction.

Version=1
EventType=BEX64
EventTime=131090078298039985
ReportType=2
Consent=1
UploadTime=131090899961309604
ReportIdentifier=8c2dcba3-25ae-11e6-8d88-acfdce952b0d
IntegratorReportIdentifier=5bf48a47-821d-44e0-8e9d-9d0d1a44f7c2
NsAppName=CityEngine.exe
Response.type=4
Sig[0].Name=Application Name
Sig[0].Value=CityEngine.exe
Sig[1].Name=Application Version
Sig[1].Value=2015.2.2106.64
Sig[2].Name=Application Timestamp
Sig[2].Value=4c61b6e9
Sig[3].Name=Fault Module Name
Sig[3].Value=StackHash_f392
Sig[4].Name=Fault Module Version
Sig[4].Value=0.0.0.0
Sig[5].Name=Fault Module Timestamp
Sig[5].Value=00000000
Sig[6].Name=Exception Offset
Sig[6].Value=PCH_84_FROM_com_procedural_cityengine_flexnet+0x00000000002233AD
Sig[7].Name=Exception Code
Sig[7].Value=c0000005
Sig[8].Name=Exception Data
Sig[8].Value=0000000000000008
DynamicSig[1].Name=OS Version
DynamicSig[1].Value=10.0.10586.2.0.0.256.48
DynamicSig[2].Name=Locale ID
DynamicSig[2].Value=1036
DynamicSig[22].Name=Additional Information 1
DynamicSig[22].Value=f392
DynamicSig[23].Name=Additional Information 2
DynamicSig[23].Value=f392bea05f4d707eb7ca5ac6c320fab9
DynamicSig[24].Name=Additional Information 3
DynamicSig[24].Value=0b7c
DynamicSig[25].Name=Additional Information 4
DynamicSig[25].Value=0b7c9198ed59f63f0c9c4a7dc12f261e
UI[2]=C:\Program Files\Esri\CityEngine2015.2\CityEngine.exe
UI[3]=CityEngine Application has stopped working
UI[4]=Windows can check online for a solution to the problem.
UI[5]=Check online for a solution and close the program
UI[6]=Check online for a solution later and close the program
UI[7]=Close the program
LoadedModule[0]=C:\Program Files\Esri\CityEngine2015.2\CityEngine.exe
LoadedModule[1]=C:\WINDOWS\SYSTEM32\ntdll.dll
LoadedModule[2]=C:\WINDOWS\system32\KERNEL32.DLL
LoadedModule[3]=C:\Program Files (x86)\AVG\Av\avghooka.dll
LoadedModule[4]=C:\WINDOWS\system32\KERNELBASE.dll
LoadedModule[5]=C:\WINDOWS\system32\USER32.dll
LoadedModule[6]=C:\WINDOWS\system32\GDI32.dll
LoadedModule[7]=C:\WINDOWS\system32\msvcrt.dll
LoadedModule[8]=C:\WINDOWS\WinSxS\amd64_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.10586.0_none_8c15ae12515e1c22\COMCTL32.dll
LoadedModule[9]=C:\WINDOWS\system32\combase.dll
LoadedModule[10]=C:\WINDOWS\system32\RPCRT4.dll
LoadedModule[11]=C:\WINDOWS\system32\bcryptPrimitives.dll
LoadedModule[12]=C:\WINDOWS\system32\IMM32.DLL
LoadedModule[13]=C:\Windows\system32\nvinitx.dll
LoadedModule[14]=C:\WINDOWS\system32\ADVAPI32.dll
LoadedModule[15]=C:\WINDOWS\system32\sechost.dll
LoadedModule[16]=C:\WINDOWS\SYSTEM32\VERSION.dll
LoadedModule[17]=C:\Program Files\Esri\CityEngine2015.2\plugins\org.eclipse.equinox.launcher.win32.win32.x86_64_1.1.1.R36x_v20100810\eclipse_1309.dll
LoadedModule[18]=C:\Program Files\Esri\CityEngine2015.2\jre\bin\server\jvm.dll
LoadedModule[19]=C:\WINDOWS\system32\PSAPI.DLL
LoadedModule[20]=C:\WINDOWS\SYSTEM32\WSOCK32.dll
LoadedModule[21]=C:\WINDOWS\system32\WS2_32.dll
LoadedModule[22]=C:\WINDOWS\SYSTEM32\WINMM.dll
LoadedModule[23]=C:\Program Files\Esri\CityEngine2015.2\MSVCR100.dll
LoadedModule[24]=C:\WINDOWS\SYSTEM32\WINMMBASE.dll
LoadedModule[25]=C:\WINDOWS\system32\cfgmgr32.dll
LoadedModule[26]=C:\Program Files\Esri\CityEngine2015.2\jre\bin\verify.dll
LoadedModule[27]=C:\Program Files\Esri\CityEngine2015.2\jre\bin\java.dll
LoadedModule[28]=C:\Program Files\Esri\CityEngine2015.2\jre\bin\zip.dll
LoadedModule[29]=C:\WINDOWS\SYSTEM32\CRYPTSP.dll
LoadedModule[30]=C:\WINDOWS\system32\rsaenh.dll
LoadedModule[31]=C:\WINDOWS\SYSTEM32\bcrypt.dll
LoadedModule[32]=C:\WINDOWS\SYSTEM32\USERENV.dll
LoadedModule[33]=C:\WINDOWS\system32\profapi.dll
LoadedModule[34]=C:\WINDOWS\SYSTEM32\CRYPTBASE.dll
LoadedModule[35]=C:\Program Files\Esri\CityEngine2015.2\jre\bin\net.dll
LoadedModule[36]=C:\WINDOWS\system32\mswsock.dll
LoadedModule[37]=C:\WINDOWS\SYSTEM32\IPHLPAPI.DLL
LoadedModule[38]=C:\WINDOWS\system32\NSI.dll
LoadedModule[39]=C:\WINDOWS\SYSTEM32\dhcpcsvc6.DLL
LoadedModule[40]=C:\WINDOWS\SYSTEM32\dhcpcsvc.DLL
LoadedModule[41]=C:\Program Files\Esri\CityEngine2015.2\jre\bin\nio.dll
LoadedModule[42]=C:\WINDOWS\system32\uxtheme.dll
LoadedModule[43]=C:\WINDOWS\system32\MSCTF.dll
LoadedModule[44]=C:\Program Files\NVIDIA Corporation\nview\nview64.dll
LoadedModule[45]=C:\WINDOWS\system32\SHLWAPI.dll
LoadedModule[46]=C:\WINDOWS\system32\SHELL32.dll
LoadedModule[47]=C:\WINDOWS\system32\windows.storage.dll
LoadedModule[48]=C:\WINDOWS\system32\kernel.appcore.dll
LoadedModule[49]=C:\WINDOWS\system32\shcore.dll
LoadedModule[50]=C:\WINDOWS\system32\powrprof.dll
LoadedModule[51]=C:\WINDOWS\system32\ole32.dll
LoadedModule[52]=C:\WINDOWS\system32\OLEAUT32.dll
LoadedModule[53]=C:\WINDOWS\SYSTEM32\dwmapi.dll
LoadedModule[54]=C:\WINDOWS\SYSTEM32\ntmarta.dll
LoadedModule[55]=C:\Program Files\Esri\CityEngine2015.2\plugins\com.procedural.cityengine.flexnet.win32.win32.x86_64_1.0.0\com_procedural_cityengine_flexnet.dll
LoadedModule[56]=C:\WINDOWS\system32\COMDLG32.dll
LoadedModule[57]=C:\WINDOWS\system32\FirewallAPI.dll
LoadedModule[58]=C:\WINDOWS\system32\NETAPI32.dll
LoadedModule[59]=C:\WINDOWS\SYSTEM32\DAVHLPR.DLL
LoadedModule[60]=C:\WINDOWS\SYSTEM32\fwbase.dll
FriendlyEventName=Stopped working
ConsentKey=BEX64
AppName=CityEngine Application
AppPath=C:\Program Files\Esri\CityEngine2015.2\CityEngine.exe
NsPartner=windows
NsGroup=windows8
ApplicationIdentity=57FD89EA1B33B0E07F1CA0EC62569832

 

darksabersan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try to Stop your AVG anti virus and copy again all med.Now,you can try to lunch again your City like an administrator

That's weird because it works.

I am using AVG since 3 years without any issue.

 

Thanks crai0cata.

 

;)

 

darksabersan.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well done crai0cata we can "breathe a sigh of relief"  good tip as I use AVG as well

Mr sabersan may not be in a Dark place any more :) :) :)

Edited by spazzle

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well done crai0cata we can "breathe a sigh of relief"  good tip as I use AVG as well

Mr sabersan may not be in a Dark place any more :) :) :)

:lol:  :lol: :lol: . 

Well, I wasn't really in the dark.

I have recently reinstall my laptop and I was wondering why this happening.

The point is AVG never ever bring that problem before (3 years with it).

 

But yes, now I can breathe.

 

;) 

 

darksabersan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi guys,

 

Is there anyone of you who installed ArcGIS CityEngine 2015.2 on Windows 10?

When I launch the application, it crash.

I tried also with the version 2015.1 but I'm facing the same trouble.

 

darksabersan.

 

Hello,

 

I've been using Windows 10 version 1511 build 10586.318 for a couple weeks and yesterday I installed CityEngine 2015.2 on my laptop.

There's no problem in my case. It works like a charm. I got the installer from lavteam portal.

 

Alas, I don't know how to use the software haha...

But I'm planning to learn it.

 

ce2015_zpslduq2dsk.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.