Jump to content

Euclidian distance error ArcGis 10


Recommended Posts

I have a problem with ArcGis 10. When I try to calculate the EUCLIDIAN DISTANCE from ArcToolbox works perfectly smooth. When I try to make a model, using model builder, and I add an EUCLIDIAN DISTANCE to tool, and I try to run it, i get this error:

Start Time: Tue Apr 12 22:50:10 2011

ERROR 999999: Error executing function.

Failed to open raster dataset

Failed to execute (Euclidean Distance).

Failed at Tue Apr 12 22:50:12 2011 (Elapsed Time: 2.00 seconds)

As I said, the data is the same in both situations. Thank you.

Link to post
Share on other sites

most common problem when you use model builder are the environment setting and sometimes precondition setting.

when you put the tool on model builder, you must set the parameter, environment and sometimes precondition setting.

oh yeah, where is the euclidian distance?, I will try it and hope will solve the problem ?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.

Disable-Adblock.png

 

If you enjoy our contents, support us by Disable ads Blocker or add GIS-area to your ads blocker whitelist