Jump to content

Our forum made possible by displaying online advertisements to our visitors.

Please consider supporting us by disabling your ads blocker.

EGYXee

Members
  • Content count

    147
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

EGYXee last won the day on December 24 2016

EGYXee had the most liked content!

Community Reputation

61 Best

About EGYXee

  • Rank
    Lecturer
  • Birthday February 23

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Remote sensing, GIS, Geology, Mineral exploration
  1. Nothing worked the way I wanted it to work so far I am still looking around... I will update my post when I reach a solution!
  2. This is not useful for me as well since I do not want to put more than one attribute in the field... I just want to transfer the attribute of the features which have their centroid in the large polygon!
  3. I am so sorry, I can not share the data! About the Spatial Join Tips and tricks article, I will give it a go and let you know how did it go. Thank you so much for your help
  4. Due to some serious issues in the topology, I can not do a spatial join! This is why I am asking for a Python code so I can use the centroid of the small polygons to copy the attributes!... Please keep in mind that this data is huge!
  5. I have too many features to transfer the data to, the "attribute transfer" tool won't be a practical solution!
  6. This is the issue! there is nothing common about the data attributes. Only the spatial location! This is why I need someone to help me make a PYTHON SCRIPT, which can help me copy attribute data from the large polygons to the small ones contained in it!
  7. Hello guys, I need help.... I want to transfer the POLYGONS ATTRIBUTES from the large polygons in the image below to the small ones based on their spatial location (the centroid of the small polygons must be inside the large ones)!...... I am using ArcGIS 10.4
  8. ERROR 403

    @Lurker Really don't know what exactly happened, but it is now working just fine! Many thanks!
  9. ERROR 403

    @Lurker I cleared my browser's cache and temp files but the problem still remains
  10. ERROR 403

    @Lurker Thank you so much for your instant reply. I will check my laptop settings and clear my browser's cache and will let you know with the results!
  11. ERROR 403

    Since the last update of the website, a few days ago, I started to get a 403 error that does not allow me to access the forum from my laptop! I can only access it from my work PC.... can anyone please help me how to resolve it?
  12. Windows 10 Creators update

    Issues upgrading windows 10 on my MacBook Pro! Error 0xC1900101 - 0x30018 The installation failed in the FIRST_BOOT phase with an error during SYSPREP operation Tried everything available online to resolve it but ended up with a total failure
  13. Drainage pattern from DEM

    There are too many videos on youtube explaining how to do so... here is one of them:
  14. Forum Error, please post here

    Hello, The "Recent Topics" link that used to be on the top right corner of the screen is missing in the new look of the forum. This is really a very good and useful link and I hate not seeing it anymore
  15. is your data in scaled spectral reflectance? what software do you use? My guesses would be; either 10000 is very large value to divide the bands by, or you have a scaling issue (you need to stretch the data in the resulted bands)!
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.