Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'worldwind'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Feedback and Introduction
    • Off Topic
  • Geographic Information Science News and Discussions
    • General GIS Topic
    • GeoData
    • GeoHardware
    • WebGIS
    • Analysis and Geoprocessing
    • Cartography Design
    • Spatial Programming
    • Remote Sensing
    • Mobile GIS
    • Applied GIS
    • Jobs and Schedules
  • GIS Around The World
    • Language Specific Room

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


MSN


Yahoo


AIM


ICQ


Jabber


Location


Interests

Found 1 result

  1. I am facing this problem where the label for the pointplacemark using the NASA worldwind API is not hidden behind terrain. The symbol hides but the label doesn't. It uses javax.media.opengl.GL and TextRenderer. If anyone has any idea about this problem, please share your views and do let me know if you need any other input. You can see the problem in a similar thread at: http://forum.worldwindcentral.com/showthread.php?42600-PointPlacemark-label-is-not-hidden-by-the-terrain I further found that TextRenderer renders label at screenposition(Vec4 : the projection of the place-point in the viewport (on the screen)), so thats why it does not consider elevation. Is there any other way of doing it so that it considers elevation and hides behind the terrain as the symbol does.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.