Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'viewer'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Feedback and Introduction
    • Off Topic
  • Geographic Information Science News and Discussions
    • General GIS Topic
    • GeoData
    • GeoHardware
    • WebGIS
    • Analysis and Geoprocessing
    • Cartography Design
    • Spatial Programming
    • Remote Sensing
    • Mobile GIS
    • Applied GIS
    • Jobs and Schedules
  • GIS Around The World
    • Language Specific Room

Marker Groups

  • Members

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


MSN


Yahoo


AIM


ICQ


Jabber


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello and I am almost finished completing a GIS application using Geocortex Essentials with the silverlight viewer template and have a couple of questions for anyone who is experienced. 1. When creating a Feature Description my photos will not show up. I've had my photos in a virtual directory for a previous flex application we've ran for a couple of years now and have had no issues. In fact, when putting in a simple request such as <img src> in the editor but not in the mapping application (just the html code does). The Geocortex manual explicitly states that feature descriptions support images. 2. Simple ole db connections that were working the previous day tend to disappear with a server reboot or the following day. Very strange. The connections are all 100% correct and have been verified numerous times. I am hosting the database files so permissions and locations haven't changed. If anyone can shed some light on some potential fixes that would be great!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.