Jump to content
Sign in to follow this  
HTC

Error: Cant run arcgis 10.0

Recommended Posts

Dear all!

Arcgis 10 is error:49f821bf32718f15ea53be4aaeee0358_48558580.untitled.jpg

i used keygen for arcgis 10, it is successfully. Suddenly, today it is error.

Somebody can fix error help me. Although i have remove software and install but it is error

Share this post


Link to post
Share on other sites

are you sure thats bcz of keygen ? i think its a crash in your normal.mxt.

go to C:\Documents and Settings\"Your User"\Application Data\ESRI\Desktop10\ArcMap\Templates and rename Normal.mxt to sth else

let the arcgis create it again.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

are you sure thats bcz of keygen ? i think its a crash in your normal.mxt.

go to C:\Documents and Settings\"Your User"\Application Data\ESRI\Desktop10\ArcMap\Templates and rename Normal.mxt to sth else

let the arcgis create it again.

I did it, too. But it is not sucess. This sofware is still error. do you have another method to fix error?

Note: Arcsence, Arcglobal is normal but Arcmap is error.

Edited by HaNoi

Share this post


Link to post
Share on other sites

isnt there any error pages or numbers ? did you recently installed addins or wrote some codes ?

or changing the date of the windows ?

It is error when i cracked tool tabreader. Arcsence, arcglobe is run well. Only Arcmap is error.

Edited by HaNoi

Share this post


Link to post
Share on other sites

tabreader from dataeast ? could you simply uninstall it ?

as you said arcscene is works fine so its nothing with keygen

I removed soft tabreader and Arcgis 10 and reinstall soft: arcgis 10. I used ccleaner to remove key of arcgis 10 in regedit. Remove all. But reinstall not success. Arcmap is still error. (Arcglobe, Arcsence run well).

Share this post


Link to post
Share on other sites

thank you. I tried with your method but Arcmap is still error. if i cant run arcmap normal, Do you have another method?

Edited by HaNoi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Always ready to f**k up, AG is one hell of a software! There is no easy way to find a right system to run AG smoothly, so when something decides to fall just go look for something you never even heard of. :angry:

Ok, you can try these,

1. look for the system date in both os and bios if everything is normal,

2. look for any app which is 'eating' anything similar to .net framework, port, network connectivity, RAM, processor etc.

3. recover/restore to the last normal state, if possible. If not, it could be something else, may it is a bad ass virus, a driver/hardware failure or even YOU deleted something important in the middle of something, (-try format ^_^ )

4. try a good (i mean very good) registry/system cleaner to wipe out any trace of mingling entries,

Don't scream yet If everything fails, you can always go download a new copy of os and AG. :unsure:

OT- good to see a separate section for GIS discussion. 'hope it might not end up discussing software and keygen problems. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.